Основни продукти:
свински бонфилета
подправки, прясно мляко, соев сос - за марината
несладък корн-флейкс
галета
2 яйца
Нужни са ви 2 свински бонфилета за 4 порции. Почистете месото от жили и мазнина и го отворете като пеперуда. Сложете го в марината за няколко часа. За маринатата използвах сол, черен пипер, прясно мляко и соев сос. Имайте предвид, че соевия сос придава хубав вкус, но
цветът на месото потъмнява.
Нарежете парчето на две или три части и го панирайте преди пържене в повече олио, силно сгорещено.
Направете панировка от яйца, галета, яйца и корн-флейкс и пържете. Панировката прави месото хрупкаво, а вътре - сочно и ароматно!
свински бонфилета
подправки, прясно мляко, соев сос - за марината
несладък корн-флейкс
галета
2 яйца
Нужни са ви 2 свински бонфилета за 4 порции. Почистете месото от жили и мазнина и го отворете като пеперуда. Сложете го в марината за няколко часа. За маринатата използвах сол, черен пипер, прясно мляко и соев сос. Имайте предвид, че соевия сос придава хубав вкус, но
цветът на месото потъмнява.
Нарежете парчето на две или три части и го панирайте преди пържене в повече олио, силно сгорещено.
Направете панировка от яйца, галета, яйца и корн-флейкс и пържете. Панировката прави месото хрупкаво, а вътре - сочно и ароматно!
Коментари
Публикуване на коментар