Това е рецепта, с която ме изненада моя мъж, който по принцип не обича нетрадиционните храни, а е добър кулинар.
Всъщност това ястие не изисква никакви умения, но е хитро като идея, затова ви го предлагам. Няма да напиша необходими продукти, защото са въпрос на фантазия и на наличност в хладилника.
Правите първо пържени филийки, които ще ползвате за канапе - т.е. имате нужда от 1-2 яйца и филийки хляб.
Подготвяте каренца - изпичате ги на скара по възможност. Може да ползвате както от пилешко, така и от свинско или телешко месо. Всяко каренце се слага върху пържената филийка.
След това запържвате на котлона бекон, добавяте нарязани ситно краставички, Слагате част от сместа върху канапето от хляб и месо и настъргвате кашкавал. Слагате го във фурната за 5-6 минути, колкото да се разтопи кашкавала.
Коментари
Публикуване на коментар