Когато правех тортата с "Пана Кота" ми останаха от готовите кори. Реших да ги оползотворя по най-бързия начин. Винаги съм харесвала плодови сладкиши. Направих най-лесния крем и ето - имах лека и вкусна торта за десерт!
Необходими продукти:
Готов блат
Шоколадов крем парфе на "Д-р Йоткер"
400 мл прясно мляко
1 консерва с компот от ананас
За поръсване- кокос, ядки
Както виждате, всички продукти са почти готови- само трябва да ги съчетаете!
Първо слагате ред от блата, сиропирате го с част от компота, след това слагате предварително готовия крем, след това ананас, нарязан на парченца. След това отново слагате блат, сиропирате и пак крем. Слагате толкова блатове, колкото имате. Ако искате да направите повече от два етажа на тортата, ще ви е нужен повече крем.
Накрая украсявате както ви харесва. Аз не съм се престаравала, просто набързо направих един лесен и вкусен десерт!
Необходими продукти:
Готов блат
Шоколадов крем парфе на "Д-р Йоткер"
400 мл прясно мляко
1 консерва с компот от ананас
За поръсване- кокос, ядки
Както виждате, всички продукти са почти готови- само трябва да ги съчетаете!
Първо слагате ред от блата, сиропирате го с част от компота, след това слагате предварително готовия крем, след това ананас, нарязан на парченца. След това отново слагате блат, сиропирате и пак крем. Слагате толкова блатове, колкото имате. Ако искате да направите повече от два етажа на тортата, ще ви е нужен повече крем.
Накрая украсявате както ви харесва. Аз не съм се престаравала, просто набързо направих един лесен и вкусен десерт!
Коментари
Публикуване на коментар