Аз много се гордея с моите пържени кюфтета, защото стават много сочни и вкусни. Няма нищо сложно в приготвянето им. Най-важното е да имате хубава кайма. Към нея прибавяте яйце, предварително накиснат и натрошен хляб или галета, нарязан ситно лук, подправки. Аз ползвам чубрица и черен пипер, но слагам и щипка хлебна сода, за да бухнат.
Преди да сложите кюфтетата да се пържат, слагате в средата парче пушено сирене - от онова, което се продава като колбас. Затваряте реценчето сирене добре, за да не изтече при пържене.
Когато започнете да ядете кюфтенцето, разтопеното сирене дава много приятен вкус.
Преди да сложите кюфтетата да се пържат, слагате в средата парче пушено сирене - от онова, което се продава като колбас. Затваряте реценчето сирене добре, за да не изтече при пържене.
Когато започнете да ядете кюфтенцето, разтопеното сирене дава много приятен вкус.
Коментари
Публикуване на коментар